GFE Service

Ik nodig je graag uit in mijn wereld, waarin we samen op avontuur kunnen!

Ik geniet van de sensatie van aanraking en ontdek graag wat jouw hart sneller doet kloppen. Misschien glijd ik met mijn vingers over je hele lichaam.. of blaas ik zachte kusjes in je oor. 

Ik ben een expert in knuffelen en ik vlij me graag tegen je lichaam aan. 

Ik ontvang mensen van alle leeftijden (18+ uiteraard), geslachten en sexualiteiten.

Tarieven

1/2 uur: €100,-

3/4 uur: €125,-

1 uur: €150,-

1 1/2 uur: €225,-

2 uur: €300,-

2 1/2 uur: €375,-

3 uur: €450

Extra kosten kunnen van toepassing zijn voor speciale services

Koppel service

Koppel boekingen zijn mijn favoriet! Ik vind het geweldig als stellen samen op ontdekkingsreis gaan en nieuwe aspecten van sexualiteit willen ontdekken.

Het is me een genoegen om onderdeel te zijn van jullie fantasie! Het is niet iedereen gegund om een glimps op te vangen van de sexuele relatie die andere mensen met elkaar hebben en ik geniet er oprecht van om voor jullie de ervaring te creëren waar jullie van dromen.

Ik ben oprecht biseksueel en geniet van het gezelschap van mannen en vrouwen minstens zoveel!

Tarieven

1/2 uur: €150,-

3/4 uur: €190,-

1 uur: €225,-

1 1/2 uur: €335,-

2 uur: €450,-

2 1/2 uur: €550,-

3 uur: €650

Extra kosten kunnen van toepassing zijn voor speciale services

Specials

Whiskey Neat

Door de horecasluiting ivm het coronavirus is deze date in een restaurant niet mogelijk... Maar wat dacht je van uitgebreide take-out? Veel restaurants bieden nu afhaal opties ;). Overleg vooral met me als je leuke ideeen hebt.

3 uurs date à €400,-.

Samen dineren bij een van jouw favoriete restaurants. Ik ben nieuwsgierig naar je smaak. Daarna mij als toetje? Reserveer dan een extra uur als add-on bij het boeken (vanaf € 150,- extra) en vraag naar de voorwaarden.

Boek nu

Whiskey on the rocks

3 a 4 uurs date (afhankelijk van de lengte van de show) à €400,-.

Neem je me mee naar je favoriete show in het theater? Of liever een concert? Ik ben zo benieuwd! Daarna samen nagenieten? Reserveer dan een extra uur als add-on bij het boeken (vanaf €150,- extra) en vraag naar de voorwaarden.

Boek nu

Whiskey Sour

3 uurs date à €400,-

Laten we samen even aan alle hectiek ontsnappen en genieten in een luxe wellness. Daarna nog genieten op een locatie waar we aan elkaar mogen zitten? Reserveer dan een extra uur als add-on bij het boeken (vanaf € 150,- extra) en vraag naar de voorwaarden.

Boek nu