De wereld van BDSM… Het blijft me fascineren.

In mijn privéleven ben ik in het verleden op aardig wat feestjes geweest, had ik met een ex een heuse speelkamer en ook commercieel heb ik af en toe eens een poging gedaan me in deze wereld te begeven. Eerlijk is eerlijk… met wisselend succes… En steeds als ik dan weer een sub af moest wijzen, omdat ik niet wilde of kon voldoen aan de waslijst aan fantasieën, stopte ik maar weer met het aanbieden van SM…

Maar vandaag had ik toch weer twee dates met SM elementen erin en ging het toch weer kriebelen. En ineens bedacht ik me dat ik mijn kijk op (commerciële) BDSM moet veranderen. 

Ik HOEF geen super heftige Domina te zijn en slaven helemaal lens te slaan, lichaamsdelen vast te spijkeren of iemand te dubbel-fisten. Voor dat type spel zijn genoeg andere Meesteressen.

Ik hoef ook geen bijzondere rollenspellen te doen of me standaard in latex te hullen.

Ik hoef ook niet ineens heel veel SM-sessies te doen…

Maar ik kan WEL op zoek gaan naar het specifieke type onderdanige/slaaf dat past bij mijn eigen belevingswereld.

Met een duidelijke uitleg van mijn ideeën over FemDom, inclusief de handelingen die wel en niet bij me passen, moet dat lukken. Het zal me beslist niet veel subs/slaven opleveren, maar misschien wel de juiste… 

Ik ga de tijd nemen om dit rustig op papier te zetten.

Wordt vervolgd…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *