menuclose

Dus jij wilt Mij dienen...?

Als je Mijn blog hebt gelezen, weet je al dat Ik geen standaard Meesteres ben en het beslist niet vanzelfsprekend is dat je tot Mijn loyale slaven en subs mag behoren.

 

Een GFE date met een kinky twist boek je hier .. Maar dat is iets wezenlijk anders dan Mij dienen. Als Ik, na een kennismaking, besluit dat dit iets is dat voor O/ons beiden interessant is, gaan we een heel andere commitment aan. Op dat moment wordt het doel in jouw leven, het Mij zo aangenaam mogelijk maken en zorgen dat het Mij aan niks ontbreekt.

 

Ik ben geen heftige Domina, die je helemaal bont en blauw slaat, je bewerkt met naalden of hard zal fisten.

Wat overigens niet betekent dat Ik niet geniet van een sessie, waarin pijn een rol speelt.

 

Maar BDSM gaat voor Mij verder dan alleen sessies inplannen, waarbij jij het lijdend voorwerp bent en Ik degene die pijn toebrengt of opdrachten geeft.

Mijn likes en interesses

Dat Ik Mezelf niet classificeer als heftige Domina, wil niet zeggen dat Ik niet van kinky dingen houd. Alleen niet van allemaal, en zeker niet bij iedereen. Maar wat dan wel?

 

De kinks waar Ik het meest mee heb zijn:

 

Kuisheid

Dit is bijna een vereiste. Wanneer je hier nog niet bekend mee bent, begin Ik niet met 24/7, maar daar trainen W/we zeker naartoe. Er is weinig dat Me zoveel deugd doet als de sleutel van jouw kuisheidsgordel om Mijn nek.

 

Cuckolding

Naast de sessies met mijn subs, waarbij 'reguliere' seks geen rol speelt, en waarop jij als sub geen kans meer maakt, geniet Ik wel degelijk van dates met andere mannen en/of vrouwen. En Ik geniet er nog meer van jou ermee te teasen.

 

Terwijl jij een kuisheidsgordel draagt, plaag Ik je graag met hier en daar een foto, een geluidsfragment en op den duur kijk je misschien weleens live toe...

 

Service submission

Als je ervoor kiest Mij te dienen, is dat ook precies wat Ik van je verwacht. Ben jij een sub die alleen maar sessies wil waarin Ik met een zweep sta te zwaaien, dan ben je NIET de juiste sub voor Mij. Ik verwacht van je dat je Mijn leven veraangenaamt, zowel tijdens een sessie, als daarbuiten.

 

Ben Ik in een vreemde stad en zoek Ik daar naar een goed restaurant? Dan geef jij me een aantal opties en verzorg je de reservering.

 

Heb Ik een feestje, maar wil Ik zelf ook iets kunnen drinken. Dan ben jij misschien Mijn chauffeur.

 

Zijn W/we samen ergens, dan houd je deuren open, schuif je Mijn stoel aan en draag je uiteraard alle tassen.

 

Enzovoort, enzovoort.

 

'FinDom'

Ik houd van het concept van FinDom, maar vertik het om onder elke tweet een betaalverzoek te plaatsen en de tendens die op dit moment op twitter gaande is, waarbij subs zich regelmatig in de schulden steken voor hun 'Domme', vind Ik regelrecht gevaarlijk.

 

Als Financial Domination een van jouw kinks is, maak Ik daar natuurlijk graag gebruik van. Maar dan wel op verantwoorde wijze.

 

Dat ik niet voortdurend een betaalverzoek wil sturen, wil overigens NIET zeggen dat je 24/7 recht hebt op gratis aandacht. Mijn tijd en energie zijn kostbaar. Die moet je verdienen.

 

Controle op uiterlijk

Vanzelfsprekend verwacht Ik dat je er te allen tijde verzorgd uitziet. Maar Ik heb ook graag controle over de kleding die je draagt, je kapsel en eventuele lichaamsversiering. En wie weet... Misschien draag je voor Mij ooit een piercing of tatoeage...

 

Rituelen en protocol

Een ritueel is een handeling die elke keer op dezelfde manier wordt herhaald, meestal op een bepaalde tijd en plaats.

Dit wordt in de loop van de tijd herhaaldelijk gedaan, meestal met een bepaald doel.

 

Enkele voorbeelden van veelvoorkomende rituelen zijn begroetingsrituelen waarbij je Mij bij de deur ontmoet en knielt, een korte toewijding of ritueel dat wordt gezegd bij het aansteken van een kaars, elke ochtend koffie voor Mij zetten of elke dag voor het slapen gaan een "welterusten" e-mail sturen.

 

Een protocol is een gedrag of een reeks gedragingen die zijn toegewezen aan een bepaalde plaats, voor een bepaalde periode of tijdens bepaalde situaties.

 

Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs regelmatig voor te komen

 

Enkele voorbeelden van veelvoorkomende protocollen zijn beperkingen op het spreken of omhelzen van vrienden op een speelfeestje, verplicht worden om een stap achter Mij te lopen op een evenement, verboden worden om Domina's in de ogen te kijken tijdens ontmoetingen, of verplicht worden om in de derde persoon te spreken of in een bepaalde houding te zitten tijdens een formeel diner met een "hoog protocol".

 

Tijdens een sessie zijn mijn favoriete kinks o.a.:

Boeien

Zintuigen beperken

Tease and denial

Forced orgasm

Anaal spel / Pegging

Impact play (zwepen, paddles, floggers, canes)

Boots/heels/foot worship

 

Deze lijst is allesbehalve volledig, maar geeft een goed beeld van wat Mijn belangrijkste interesses zijn.

 

Nog steeds interesse? Benader Mij dan nu voor een kennismaking en vergeet niet je netjes te introduceren en het boekingsformulier volledig in te vullen.

Wil je alvast een goede indruk maken voor onze ontmoeting? Mijn wishlists vind je hier

Blog

Lees meer...

Reviews

Read More...

Contact

Wil je meer informatie, voor je een eerste ontmoeting boekt? Dan kun je Mij beleefd (!) benaderen door een bericht te sturen op +31 6 19 51 98 83. je kunt Me bereiken via SMS, WhatsApp of Signal. Ik beantwoord GEEN telefoontjes!

Of vul het onderstaande formulier in.

Verzend

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
Volg me op twitter
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Translate »