Langzaam maar zeker wil ik mijn focus gaan verleggen van volgeboekte dagen naar langere dates en meer exclusiviteit.

Niet nog snel even een uurtje tussendoor, maar juist echt even de tijd nemen voor elkaar. Uitgebreid douchen of in bad, een drankje, een massage en natuurlijk ook erotiek met passie.

Hiervoor heb ik mijn nieuwe specials in het leven geroepen. Boek jij de eerste en kom ik naar jouw regio?

Hopelijk tot snel!

Liefs, Ilse X

Boek nu

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Hi lieverds!

Jullie zullen al wel gemerkt hebben dat het hier wat stiller is. Geen agenda updates meer en al even geen blog bericht. Ik heb mijn handen overvol en mijn agenda is een groot gekkenhuis.

Zoals de meesten van jullie weten is sekswerk nooit mijn enige bron van inkomsten geweest. Ik krijg het inmiddels dusdanig druk met mijn andere werkzaamheden dat het niet meer goed te combineren is. Ik heb daarom besloten om mijn pensioen in deze branche aan te kondigen.

Ik ben nog actief tot de kerstdagen. Wil je me voor die tijd nog zien? Plan dan snel je afspraakje in!

Ik wens jullie allemaal alle liefde toe! Ik heb geweldige tijden met jullie gehad, prachtige avonturen beleefd, ben als een prinses behandeld en had het allemaal voor geen goud willen missen.

Heel veel liefs, Ilse

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Zoals al aangekondigd, ben ik vanaf 1 september even op vakantie…

Het afgelopen jaar was heftig voor veel mensen en ik merk dat ook ik er echt aan toe ben een beetje op te laden. Dat ga ik dus deze vakantie even doen. Even gas terug nemen, lekker lui een boek lezen en hopelijk van een beetje mooi weer genieten.

Wil je me laten weten dat je aan me denkt tijdens mijn vakantie? Ik wordt altijd vrolijk van een notificatie voor een ingeplande date! Zie ik je snel als ik weer terug ben?

En om de date-voorpret nog leuker te maken krijg je van mij 10% korting als je voor het eind van mijn vakantie een van mijn specials boekt!

Voer VACAY10 in als coupon tijdens het inplannen om de korting te krijgen.

Boek een date

 

En natuurlijk is een gift voor wat vakantie-fun ook altijd welkom! Dat kan via onderstaande knop, of via Verse: $shotofwhiskeynl

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Op Twitter gaven jullie aan graag te willen lezen hoe een ideale date er voor mij uitziet. Bij deze de ‘indoor’ versie. Voor een (langere) date waarbij ook een sociale activiteit zit (uit eten, drankje in een bar, shoppen etc), schrijf ik binnenkort een versie.

Zoals meestal het geval is, ben ik wat te vroeg op locatie. Ik scroll nog even door mijn telefoon om te zien of ik berichtjes heb gemist en wacht rustig op mijn date.

Een paar minuten voor de afgesproken tijd arriveert hij ook. Hij begroet me spontaan en samen gaan we naar binnen. Hij ziet er knap uit in zijn pantalon en overhemd. Dit beloofd een gezellige date te worden .

Binnen in onze kamer schenk ik eerst even een glaasje bubbels voor ons in. Terwijl ik dat doe, plaatst mijn date subtiel een witte envelop in het zicht. Het restant bedrag dat hij nog moest voldoen voor deze afspraak zit daar keurig in. Fijn! Iemand die snapt dat het vervelend is als ik daar om moet vragen.

Ik verdwijn even met mijn tas en de envelop naar de badkamer. De envelop stop ik weg en snel kijk ik even in de spiegel of mijn make-up nog goed zit.

Als ik de kamer terug in loop, staat mijn date ineens met een cadeautje in zijn handen. Jeej! Een fijne giftcard. Zo lief! Cadeautjes zijn nooit vereist natuurlijk, maar vind ik altijd een heel lief gebaar! 

Terwijl ik het bad vol laat lopen, genieten we van ons drankje en kletsen we wat over zijn werk, hoe het gaat met dat ene ding, waar we het tijdens onze vorige afspraak over hadden en hoe we verlangen naar mooi weer en lekker een terrasje pakken.

Inmiddels is het bad bijna volgelopen. Voor de zekerheid check ik nog even de temperatuur. Prima! Hoog tijd om de spanning een beetje op te voeren. Langzaam knoop ik zijn overhemd los, terwijl hij aan de knoopjes van mijn blouse begint. Onze handen verkennen elkaars lichaam en al snel liggen onze kledingstukken door de kamer. Nu eerst maar lekker dat bad in.

Natuurlijk kwamen we allebei al fris aan op onze date, maar het is toch weer een stuk in de auto, dus even opfrissen is wel fijn. En daarbij vind ik het gewoon heerlijk om in het warme water tegen hem aan te kruipen. Nog een beetje kletsen, zachtjes elkaar strelen, soms een innige zoen en oh ja.. hij geeft ook nog een heerlijke voetmassage. Lucky me!

Op een gegeven moment kunnen we echt niet meer van elkaar af blijven en is onze huid ook al aardig verrimpeld van het water… Maar eens onderzoeken of het bed ook lekker ligt. En dat doet het! We genieten van elkaar en een heerlijke vrijpartij.

Na de climax liggen we allebei even uit te puffen. Nog een drankje? Hmm… misschien nu maar een kopje koffie.. we moeten zo immers allebei weer in de auto.

Als onze koffie op is, zie ik dat het al bijna tijd is… Oeps… Time flies when you’re having fun. We duiken nog snel even de douche in, zodat we fris de deur uit gaan. Nu even zoeken waar alle kledingstukken zijn gebleven… Als afsluiting geven we elkaar een heerlijke zoen, waarna we samen we de deur uit gaan.

Als ik de hoek om rijd, voel ik mijn telefoon zoemen. “Bedankt voor weer een heerlijke date Ilse, ik heb ons volgende afspraakje alweer gepland via je site

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

(Zelf)vertrouwen in de slaapkamer kan alles veranderen.  Goede seks valt of staat met menselijke vaardigheden, veel meer dan met speciale trucjes in bed. Hoe maak je contact met je partner? Hoe goed voel je je over jezelf? etc.

Maar als het gaat om het zien van een professional, zijn er enkele praktische zaken die verschillen van andere soorten dates.  Een van de grootste hiervan is – je raadt het al – geld.  ‘Hoe overhandig ik het geld?’ ‘Moet ik een fooi geven?  ‘Hoe kan ik mijn privacy beschermen als ik een aanbetaling doe?’ Deze vragen zijn allemaal praktisch, redelijk en verdomd belangrijk.

Het begrijpen van (en vertrouwd raken met) de financiële transactie is de sleutel tot een goede ervaring. Hier zijn mijn meest gestelde vragen.

‘Moet ik bij het boeken van een date al een aanbetaling doen?’

Bij het boeken van mijn specials is dit inderdaad een vereiste. Door de mannen die me benaderen voor een date wordt me van alles beloofd. Ze beloven een heer te zijn, dat ze op tijd komen opdagen en dat ik me geen zorgen hoef te maken.

Maar als een dame, die al wat langer meedraait in dit wereldje, weet ik dat er soms een verschil zit tussen wat men beloofd en wat men uiteindelijk doet.

Daarom vraag ik om een aanbetaling. Mensen annuleren minder snel, wanneer ze al een aanbetaling hebben gedaan.

Toch heb ik besloten om mijn policy een klein beetje te wijzigen, om de liefhebbers van contant geld enigszins tegemoet te komen. In plaats van het volledige bedrag (zoals voorheen), vraag ik om een aanbetaling van 25%.

Het volledige bedrag vooruit betalen blijft natuurlijk ook mogelijk.

‘Moet ik bij aanvang van de date betalen?’

Als je tijdens het boeken nog niet het volledige bedrag hebt voldaan, ontvang ik het restant graag aan het begin van onze ontmoeting. Mijn service begint bij aanvang van onze date, zelfs als onze kleding nog aan is ;). En met de financiële zaken uit de weg, kunnen we daarna ontspannen en hoeven we daar niet meer aan te denken.

Als we elkaar ontmoeten op een openbare plek voor een drankje, diner of shop-afspraak, voordat we tussen de lakens gaan spelen, is het een goed idee om de betaling aan te bieden tussen een kaart of boek, of in een cadeau-tasje. Dit in verband met discretie voor ons allebei. Als we elkaar privé ontmoeten, wordt een ongemarkeerde envelop beschouwd als de stijlvolle aanpak.

‘Maar ik wil geen sporen achterlaten!’

Ach ja.  Het beruchte privacy argument. Ik wil natuurlijk ook graag dat onze date discreet verloopt en je geen ellende krijgt achteraf.

Daarom heb ik ervoor gezorgd dat zowel een (aan)betaling via creditcard, paypal, als iDeal, discreet op je afschrift zal komen te staan. Is dit echt een heel groot probleem voor je, informeer dan of je eventueel een aanbetaling kunt doen via bitcoin of bijvoorbeeld met een giftcard (naar mijn keuze). Volledige cash betalingen zijn niet mogelijk bij het boeken van mijn specials.

‘Maar ik ben eerder opgelicht!’

Schat, dat is, om het bot te zeggen, k*t.  Ik leef met je mee.

Er zijn echter een paar manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat je niet opnieuw wordt opgelicht.

Boek allereerst een date met iemand die al even mee loopt. Een dame (of heer) die erin is geslaagd een naam op te bouwen, zou dat niet hebben gered als hij/zij regelmatig aanbetalingen zou stelen. Het is ook niet logisch om dat te doen. Veel liever heb ik een geweldige date, vertrek ik met het volledige bedrag op mijn rekening of in mijn portemonnee en kijk ik daarna uit naar onze volgende spannende ontmoeting.

‘Maar misschien moet ik annuleren. Ben ik dan ben ik mijn aanbetaling kwijt?’

Natuurlijk, het leven kan raar lopen en vervelende dingen gebeuren… Maar als volwassene moet je de verantwoordelijkheid nemen voor je schema. Plan vooruit, ongeveer zoals je een tandartsafspraak, een reisje of een kappersbezoek zou boeken.

Als je je zorgen maakt dat er iets zal gebeuren… een tante overlijdt, je kind breekt zijn arm, je wordt opgeroepen om te werken… houd dan rekening met mijn annuleringsbeleid:

Annuleren is geen probleem, tot 48 uur voor aanvang van onze date. Indien je later dan dit moment annuleert, breng ik 50% in rekening, te voldoen binnen 24 uur na het verzenden van het verzoek. Bij no-show-afspraken wordt 100% in rekening gebracht.

Je aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Als je een date moet verzetten, houd ik je aanbetaling maximaal een jaar vast voor een toekomstige date. Daarna is een nieuwe aanbetaling vereist.

*Als ik een date moet annuleren, ontvang je uiteraard je aanbetaling terug, of houd ik die vast voor een date op een andere tijdstip (afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft).

Kan ik een aanbetaling doen met lingerie/sieraden/een ander product?

Nee! Vraag dit alsjeblieft niet. Net als jij moet ik rekeningen betalen en boodschappen doen. En mijn supermarkt of hypotheekverstrekker accepteert geen luxe product als betaling.

‘Moet ik een fooi achterlaten?’

Nederland heeft niet echt een fooien-cultuur. Bij een leuke date is de beslissing om al dan niet een fooi te geven geheel aan jou. Het is niet iets dat me standaard overkomt, maar ik waardeer het natuurlijk heel erg als het gebeurt.

Een fooi geven kan een geweldige manier zijn om waardering te tonen. Als je overweegt een cadeau te geven, maar moeite hebt om te beslissen is een fooi een goede optie. Met cash kun je het nooit verkeerd doen. Maar het belangrijkste is om te weten dat het geen verplichting is.

Geld hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Veel klanten, vooral first-timers, maken zich zorgen over de betalingsetiquette.  Het bovenstaande behandelt de basisprincipes, maar onthoud dat het prima is om je date vragen te stellen als je het niet zeker weet.  

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Zoals sommigen wel bekend, heb ik al lange tijd last van een stalker (Hi! Ik weet dat je meeleest)

Al 1,5 jaar laat hij/zij me af en toe weten dat ie aan me denkt. In het begin met continue anoniem bellen… Daarna met wat mailtjes via fake mailadressen en vervolgens met fake Twitter profielen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf steeds beter leer beschermen. Zo neem ik geen telefoontjes meer aan, maar regel alles via mail en sms/whatsapp. Ook betalen mijn klanten nu vooraf, zodat ik weet dat ze serieus zijn. 

Nu komt daar nog een dingetje bij, omdat ik zag dat er om giften gevraagd werd op een fake e-mailadres. Vanaf vandaag zal ik alleen nog mailadressen van mijn eigen domein gebruiken.

Dus aan de lieverds die dit lezen en me ‘gewoon’ volgen of me af en toe zien voor een leuke date:

• Ik heb maar 1 Twitter-account en dat is @ShotOfWhiskeyNL. Mijn tweede account ga ik opheffen, om verwarring te voorkomen.

• Ik ben NIET actief op andere social media.

• Vanaf nu gebruik ik alleen nog mailadressen dat eindigen op @yourshotofwhiskey.nl . Dus geen Gmail, Yahoo, protonmail, Outlook of wat dan ook

• Voor een date vraag ik je vooraf te betalen via mijn website, tenzij we dat samen anders hebben besproken.

• Laat het me alsjeblieft weten als iemand vragen over me stelt of als je andere accounts van of over me voorbij ziet komen.

En dan nog een dikke dankjewel aan iedereen die me steunt en lieve berichtjes stuurt! Dat waardeer ik zeer!

Heel veel liefs, Ilse

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Veel mensen proberen, na het lezen van een advertentie of mijn website, naar me te bellen. Vrijwel niemand krijgt me dan aan de lijn…

Ik ben er een tijdje geleden namelijk mee opgehouden mijn telefoon te beantwoorden. Sterker nog… mijn mobiel geeft niet eens meer een melding als iemand me belt, tenzij ik dat zelf even uitzet, omdat ik een specifiek telefoontje verwacht. 

Mannen bellen namelijk op de meest onmogelijke tijdstippen… Als je net staat te douchen, een afspraak hebt, net met een vriendin staat te kletsen, je handen vol boodschappen hebt enzovoorts. Daarnaast is niet elke omgeving even geschikt voor de gesprekken die aan mijn telefoon gevoerd worden . Ik hecht nogal aan mijn privacy en dan is een appje een stuk discreter. 

Ik ben er dus gewoon mee gestopt en ik mis het geen seconde. Ik beantwoord vragen met alle liefde via sms/whatsapp of mail. Dat gaat prima. En boeken kan via mijn boekingsformulier, die live gekoppeld is aan mijn agenda. Dus ook daar hoeven we niet telefonisch voor te overleggen. 

En een check of ik wel echt ben…? Kom op jongens… ik bouw al te lang aan mijn reputatie om dat nog nodig te laten zijn.

Zie ik je snel voor een date? Boek snel online en stuur me een appje als je vragen hebt.

Liefs, Ilse 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Sommigen van jullie weten dat ik van vrouwen minstens zo geniet als van een man. De fijne zachte vormen, tedere zoenen en intense blikken… Oef.. daar smelt je toch van?

En als er dan als bonus ook nog een man aanwezig is, is het helemaal feest!

Een date met een koppel vind ik elke keer weer bijzonder. Zo’n inkijkje in jullie relatie ervaar ik als een hele eer en het brengt ook een heerlijke spanning met zich mee om met z’n drieen tegelijk bezig te zijn.

Omdat ik graag meer dates met koppels zou willen, heb ik besloten mijn extra vergoeding hiervoor af te schaffen. Dus geen extra dure date meer, omdat je je eigen partner meeneemt*…

Zijn jullie klaar voor een spannend triootje? Boek dan snel een date! Ik kijk uit naar jullie boeking… Hopelijk tot snel. XXX

Liefs, Ilse

*PS. Dit type date is alleen beschikbaar voor M/V of V/V koppels.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

…to spoil  your favorite sexworker!

Gun jij mij een extra cadeautje onder de kerstboom? Je zou me een ontzettend groot plezier doen als je een van mijn acties aanschaft, een (deel van) een afspraak alvast vooruit betaald, of alvast een heerlijke date met me boekt!

Geef je liever een echt cadeautje? Shop dan iets van mijn wishlist! Een giftcard kan direct in mijn mailbox .

Je kunt ook een gift doen via Paypal: https://www.Paypal.me/yourshotofwhiskeynl

Koop een actie

Shop iets van mijn wishlist

Boek een date

Ik wens iedereen die mij bezocht heeft, me via Twitter/sms/whatsapp een hart onder de riem gestoken heeft of me op een andere manier gesteund heeft hele fijne feestdagen toe en alvast een heel gelukkig 2021! Dat we maar heel veel spannende dates mogen hebben volgend jaar!

Liefs, Ilse

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Waar iedereen al een beetje op zat te wachten, wordt vanavond helaas werkelijkheid. We gaan wéér in lockdown.
Vanaf middernacht tot 19 januari moet Privehuis Almere de deuren weer sluiten.

Mijn hart gaat uit naar iedereen die nu weer voor ruim een maand zijn/haar inkomsten verliest. Heb jij nog wel gewoon je salaris? Steun degenen die inkomsten missen dan waar je kunt…
Kijk of je locale winkels/horeca iets bezorgen of een afhaalloket hebben. En voor onze branche natuurlijk: Werkt jouw favoriete sekswerker online? Abonneer dan op zijn/haar kanaal. Heeft hij/zij andere acties? Doe daaraan mee! Steun elkaar, zodat we samen door deze moeilijke tijden heen komen.

Ik heb mijn agenda aangepast en hoop jullie allemaal snel in goede gezondheid te zien.

Liefs, Ilse XXX

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *