Komt het doordat ik nieuwe locaties heb en daarvoor weer iets meer adverteer? Komt het doordat iedereen tijdens de Corona lockdown weinig kon en mocht? Of is iedereen zo bang voor een nieuwe opleving dat ze daardoor ‘s nachts wakker liggen? 

Maar wat is er dan aan de hand Ilse? Nou.. er zijn ineens weer een aantal mannen, die denken dat ik 24/7 op hun mail/app/sms/telefoontje zit te wachten. Appjes en telefoontjes middenin de nacht vinden deze mensen heel normaal… Ik SLAAP dan! (Geen zorgen, ik zie zulke berichten ‘s ochtends pas.. mijn geluid staat ‘s nachts uit). 

Het meest gekke vind ik de berichtjes van mannen die om 2:30 ‘s nachts informeren of ik ‘nu’ beschikbaar ben . Nou… nee…

En een ander fenomeen dat de kop weer opsteekt is het vragen of foto’s, filmpjes of video-calls. De dames die hun gezicht niet tonen, doen dat om privacy redenen. Om iemand herkenbaar beeld toe te sturen (dat vervolgens ongevraagd weer zomaar ergens op kan duiken), moet er op zijn minst een basis van vertrouwen zijn…  En dan nog weiger ik dit in 99% van de gevallen. Dat iemand ‘misschien’ af wil spreken is in elk geval géén goede reden!

Is dit alleen bij mij ineens zo extreem? Of hebben meer dames hier last van?

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *