Op Twitter gaven jullie aan graag te willen lezen hoe een ideale date er voor mij uitziet. Bij deze de ‘indoor’ versie. Voor een (langere) date waarbij ook een sociale activiteit zit (uit eten, drankje in een bar, shoppen etc), schrijf ik binnenkort een versie.

Zoals meestal het geval is, ben ik wat te vroeg op locatie. Ik scroll nog even door mijn telefoon om te zien of ik berichtjes heb gemist en wacht rustig op mijn date.

Een paar minuten voor de afgesproken tijd arriveert hij ook. Hij begroet me spontaan en samen gaan we naar binnen. Hij ziet er knap uit in zijn pantalon en overhemd. Dit beloofd een gezellige date te worden .

Binnen in onze kamer schenk ik eerst even een glaasje bubbels voor ons in. Terwijl ik dat doe, plaatst mijn date subtiel een witte envelop in het zicht. Het restant bedrag dat hij nog moest voldoen voor deze afspraak zit daar keurig in. Fijn! Iemand die snapt dat het vervelend is als ik daar om moet vragen.

Ik verdwijn even met mijn tas en de envelop naar de badkamer. De envelop stop ik weg en snel kijk ik even in de spiegel of mijn make-up nog goed zit.

Als ik de kamer terug in loop, staat mijn date ineens met een cadeautje in zijn handen. Jeej! Een fijne giftcard. Zo lief! Cadeautjes zijn nooit vereist natuurlijk, maar vind ik altijd een heel lief gebaar! 

Terwijl ik het bad vol laat lopen, genieten we van ons drankje en kletsen we wat over zijn werk, hoe het gaat met dat ene ding, waar we het tijdens onze vorige afspraak over hadden en hoe we verlangen naar mooi weer en lekker een terrasje pakken.

Inmiddels is het bad bijna volgelopen. Voor de zekerheid check ik nog even de temperatuur. Prima! Hoog tijd om de spanning een beetje op te voeren. Langzaam knoop ik zijn overhemd los, terwijl hij aan de knoopjes van mijn blouse begint. Onze handen verkennen elkaars lichaam en al snel liggen onze kledingstukken door de kamer. Nu eerst maar lekker dat bad in.

Natuurlijk kwamen we allebei al fris aan op onze date, maar het is toch weer een stuk in de auto, dus even opfrissen is wel fijn. En daarbij vind ik het gewoon heerlijk om in het warme water tegen hem aan te kruipen. Nog een beetje kletsen, zachtjes elkaar strelen, soms een innige zoen en oh ja.. hij geeft ook nog een heerlijke voetmassage. Lucky me!

Op een gegeven moment kunnen we echt niet meer van elkaar af blijven en is onze huid ook al aardig verrimpeld van het water… Maar eens onderzoeken of het bed ook lekker ligt. En dat doet het! We genieten van elkaar en een heerlijke vrijpartij.

Na de climax liggen we allebei even uit te puffen. Nog een drankje? Hmm… misschien nu maar een kopje koffie.. we moeten zo immers allebei weer in de auto.

Als onze koffie op is, zie ik dat het al bijna tijd is… Oeps… Time flies when you’re having fun. We duiken nog snel even de douche in, zodat we fris de deur uit gaan. Nu even zoeken waar alle kledingstukken zijn gebleven… Als afsluiting geven we elkaar een heerlijke zoen, waarna we samen we de deur uit gaan.

Als ik de hoek om rijd, voel ik mijn telefoon zoemen. “Bedankt voor weer een heerlijke date Ilse, ik heb ons volgende afspraakje alweer gepland via je site

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *