Communicatie is het belangrijkste onderdeel van elke relatie, zo ook tussen die tussen de mij en de mensen die mij bezoeken.

Wanneer je voor het eerst contact met me zoekt, is het handig wanneer je in het kort aangeeft wat voor soort avontuur je met me aan wilt gaan. Misschien houdt je ontzettend van knuffelen… of misschien wil je wel een beetje de kinky kant op…

Om te zorgen dat we alle benodigde informatie uitwisselen die nodig is heb ik een online boeking systeem geïntegreerd in mijn site.

Via mijn site kun je een afspraak met me maken en de bijbehorende vragenlijst invullen. Het boekingsysteem zal onder andere vragen naar je voor- en achternaam (dit kan ik niet wijzigen). Vul alsjeblieft je voornaam naar waarheid in. Je achternaam maakt me echt niet uit… verzin gerust iets… Vul wel een geldig telefoonnummer en mailadres in, omdat ik je hierop zal contacteren!

Natuurlijk ben ik me er bewust van dat ik werk met mensen die verschillende voorkeuren hebben wat communicatie betreft. De een verkiest sms/whatsapp terwijl een ander liever e-mailt. Daarom kun je via het contactformulier op deze site met me mailen en zal ook mijn telefoonnummer vermeld blijven staan (ik heb voorkeur voor sms/app, mocht je je dat afvragen). Afspraken via mijn boekingsformulier hebben echter sterk mijn voorkeur en komen rechtstreeks in mijn agenda terecht! (Let op: trio dates met een van mijn collega’s zijn wel onder voorbehoud van haar beschikbaarheid voor het gewenste tijdstip)

Dus voel je bij deze uitgenodigd om mijn nieuwe boekingssysteem te proberen en plan ons volgende avontuur in… 

Boek nu
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *