Hi lieverds!

Jullie zullen al wel gemerkt hebben dat het hier wat stiller is. Geen agenda updates meer en al even geen blog bericht. Ik heb mijn handen overvol en mijn agenda is een groot gekkenhuis.

Zoals de meesten van jullie weten is sekswerk nooit mijn enige bron van inkomsten geweest. Ik krijg het inmiddels dusdanig druk met mijn andere werkzaamheden dat het niet meer goed te combineren is. Ik heb daarom besloten om mijn pensioen in deze branche aan te kondigen.

Ik ben nog actief tot de kerstdagen. Wil je me voor die tijd nog zien? Plan dan snel je afspraakje in!

Ik wens jullie allemaal alle liefde toe! Ik heb geweldige tijden met jullie gehad, prachtige avonturen beleefd, ben als een prinses behandeld en had het allemaal voor geen goud willen missen.

Heel veel liefs, Ilse

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *