menuclose

Ja, ik hou van BDSM… maar niet met iedereen!

Wie me volgt op twitter, heeft gezien dat ik de laatste tijd weer wat meer bezig ben met kink en BDSM. Nu zorgen zulke tweets ervoor dat er ook weer meer mensen interesse tonen in een SM-date. Nu wil ik graag een aantal dingen daaromtrent even duidelijk maken.
* Vraag me alsjeblieft NIET om een kinky date als dat niet jouw ding is. Je doet me daar echt geen plezier mee.
* Dat je in de regel mijn wensen en aanwijzingen opvolgt, wil nog niet zeggen dat je onderdanig aan me bent.
* Dat je betaalt voor mijn tijd, wil niet zeggen dat je recht hebt op bepaalde handelingen.

Goed, nu we dat hebben vastgesteld… Benader me vooral als je wilt experimenteren met bepaalde sensaties. Wil je weten hoe een zweep voelt? Of tepelklemmen jouw ding zijn? Hoe het voelt om vastgebonden te worden? Natuurlijk kan dat! In overleg en binnen de grenzen die we samen stellen. Dit kan prima binnen een vanille-setting met een kleine kinky twist en dit is wat bij de meeste van mijn lovers past.

Denk je dat je toch echt verder wilt gaan dan hierboven beschreven is? Lees dan vooral verder.
Ik accepteer niet zomaar iedereen als sub/slaaf. Ook niet voor een eenmalige sessie, laat staan voor meerdere. Waarom niet? Omdat BDSM voor mij niet goed voelt met iedereen die ik tegen kom. Ik kies ervoor alleen te spelen met die mensen, waarvan ik VOEL dat hun onderwerping uit hun tenen komt EN waarvan ik denk dat we matchen qua interesses. Als ik er eenmaal voor kies met iemand dit avontuur aan te gaan, wil ik ook kunnen bouwen aan een langdurige band, waarin gegroeid kan worden. Dit is dus absoluut niet voor iedereen weggelegd.

Natuurlijk is communicatie, zoals in elke date/relatie, het allerbelangrijkste, maar het invullen van een BDSM checklist is vaak een goed begin. Ik stuur deze lijst aan mijn subs (klik voor download) (let op: deze lijst dien je regelmatig te controleren en eventueel te herzien, aangezien wensen/grenzen kunnen veranderen in de loop der tijd). Het invullen van deze lijst is beslist geen garantie dat je alles krijgt wat je leuk lijkt, maar het is voor mij wel een inspiratiebron voor het vormgeven van onze dynamiek.

Een ander handig hulpmiddel is gebruik maken van de 5 talen van de liefde (dienstbare handelingen, cadeaus ontvangen, quality time, woorden van bevestiging en fysieke aanraking). Hier vind je een goede quiz om je eigen voorkeuren te bepalen. Die van mij zijn als volgt (doe hier je voordeel mee ;)..):

 • Dienstbare handelingen 37%

Alles wat je doet om mijn leven makkelijker te maken is een goed idee om bij mij in een goed blaadje te komen. Spreken we af voor een lunch, dan regel jij de reservering en laat me weten waar ik mijn auto het beste kan parkeren. Het vinden van manieren om me te dienen spreekt boekdelen. Wacht niet af tot ik alles voor je verzin, maar kom vooral zelf met een aanbod.

 • Cadeaus ontvangen 20%

Nee, ik ben geen FinDomme en het gaat er niet om wie het meeste geld aan me uitgeeft. Het gaat om de attentheid en het laten blijken dat je me waardeert. Uiteraard zegt het me veel wat voor cadeau je voor me uitkiest. Hoe goed ken je mij en mijn voorkeuren?

 • Quality Time 17%

Als we samen zijn, verwacht ik je volledige aandacht. Ik verwacht dat je actief luistert en bijdraagt aan het gesprek, tenzij ik dat anders geïnstrueerd heb.

 • Woorden van bevestiging 13%

De meeste subs geven bijna licht als ze “goed gedaan” van je horen. Nu verwacht ik dat niet terug, maar ik hoor wel heel graag waarom je blij met mij bent als jouw Meesteres.

 • Physical Touch 13%

Zie iemand “massages”? Het is een uitstekend idee om je hierin te verdiepen als sub. Maar het is meer dan alleen dat. Tijdens een spel maak ik ook vaak en graag contact met mijn subs, en na een sessie helemaal. Het gevoel van een sub die met zijn hoofd in je schoot ligt, terwijl je door zijn haren streelt, nadat hij zich helemaal heeft overgegeven in een sessie is met weinig te vergelijken.

Zo… Nu weet je iets meer over mijn ideeën over BDSM. Denk je dat wij een match zijn?

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Volg me op twitter
  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

  Translate »