menuclose

Mijn boekingssysteem

Communicatie is het belangrijkste onderdeel van elke relatie, zo ook tussen die tussen mij en de mensen die mij bezoeken.

Wanneer je voor het eerst contact met me zoekt, is het handig wanneer je in het kort aangeeft wat voor soort avontuur je met me aan wilt gaan. Misschien hou je ontzettend van knuffelen… of misschien wil je wel een beetje de kinky kant op…

Om te zorgen dat we alle benodigde informatie uitwisselen die nodig is heb ik een online boekingssysteem geïntegreerd in mijn site.

Via mijn site kun je een afspraak met me maken en de bijbehorende vragenlijst invullen. Vul alle informatie alsjeblieft naar waarheid in! Dit is belangrijk voor je screening, indien we elkaar nog niet kennen.

Natuurlijk ben ik me er bewust van dat ik werk met mensen die verschillende voorkeuren hebben wat communicatie betreft. De een verkiest sms/whatsapp terwijl een ander liever e-mailt. Daarom kun je me ook via het contactformulier op deze site mailen en zal ook mijn telefoonnummer vermeld blijven staan (ik beantwoord GEEN telefoontjes, maar ben wel bereikbaar via sms/whatsapp en signal). Afspraken via mijn boekingsformulier hebben echter sterk mijn voorkeur en komen rechtstreeks in mijn agenda terecht! (Let op: trio dates met een van mijn collega’s zijn wel onder voorbehoud van haar beschikbaarheid voor het gewenste tijdstip)

Dus voel je bij deze uitgenodigd om mijn boekingssysteem te proberen en plan ons volgende avontuur in… 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Volg me op twitter
    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

    Translate »