Etiquette

 

 • Ik ben van nature een planner en ik vind het heel prettig wanneer ik ruim de tijd heb om me voor te bereiden op een date en alles te regelen. Afspraken op dezelfde dag en op het laatste moment zijn vrijwel nooit mogelijk.
 • Als je tijdens het boeken nog niet het volledige bedrag hebt voldaan, ontvang ik het restant graag aan het begin van onze ontmoeting. Mijn service begint bij aanvang van onze date, zelfs als onze kleding nog aan is ;). En met de financiële zaken uit de weg, kunnen we daarna ontspannen en hoeven we daar niet meer aan te denken.

  Als we elkaar ontmoeten op een openbare plek voor een drankje, diner of shop-afspraak, voordat we tussen de lakens gaan spelen, is het een goed idee om de betaling aan te bieden tussen een kaart of boek, of in een cadeau-tasje. Dit in verband met discretie voor ons allebei.

  Als we elkaar privé ontmoeten, wordt een ongemarkeerde envelop beschouwd als de stijlvolle aanpak.
 • Gebrek aan respect is een enorme afknapper! Dat geld voor mijn tijd, privacy en eventuele do's en don'ts.

  Hieronder vallen ook het stellen van (o.a.) de volgende vragen:
  "Wat is je echte naam?",
  "Hoeveel klanten zie je per dag / per week / per jaar?",
  "Dus ... drukke dag vandaag? Wanneer is je volgende klant?",
  "Wat was je vervelendste ervaring / klant?",
  "Ga je 'off the clock' mee dineren / koffie drinken / lunchen, aangezien het zo goed klikt?"

  Bij het tonen van disrespect, zal ik je daar altijd even vriendelijk op wijzen, maar wanneer de boodschap dan nog niet aan komt, zal ik onze date onmiddellijk beëindigen, zonder teruggaaf van vergoeding.
 • Privacy en discretie staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn foto's zijn wazig voor mijn privacy en veiligheid. Alle verzoeken om extra foto's worden afgewezen en ik zal het contact beëindigen.

  Hetzelfde geldt voor de manier waarop ik jouw persoonlijke gegevens behandel. Ik zal nooit persoonlijke gegevens delen of met iemand anders over onze tijd samen praten.

  Als we elkaar ooit in het openbaar kruisen, zal ik geen gedag zeggen. Ik ga er altijd van uit dat je er de voorkeur aan geeft niet benaderd te worden. In ruil daarvoor vraag ik om dezelfde discretie. Misschien heb jij een handige uitleg voor een omstander, maar laten we mijn acteer-talent niet testen ;).

Aanbetalingen

 

Voor het boeken van een van mijn specials is een aanbetaling van 25% vereist via creditcard, PayPal of iDeal.

 

Je aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Als je een date moet verzetten, houd ik je aanbetaling maximaal een jaar vast voor een toekomtige date. Daarna is een nieuwe aanbetaling vereist.

 

*Als ik een date moet annuleren, ontvang je uiteraard je aanbetaling terug, via dezelfde betaalmethode waarop deze is voldaan, of houd ik die vast voor een date op een andere tijdstip (afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft).

Annuleringsbeleid

 

Natuurlijk, het leven kan raar lopen en vervelende dingen gebeuren… Als je echt moet annuleren, laat me dat dan alsjeblieft uiterlijk 48 uur voor aanvang van onze date weten.

 

Indien je later dan dit moment annuleert, breng ik 50% in rekening, te voldoen binnen 24 uur na het verzenden van het verzoek.

 

Bij no-show-afspraken wordt 100% in rekening gebracht.

 

Bij een annulering, zal je aanbetaling niet worden terugbetaald, maar houd ik deze maximaal een jaar vast voor een toekomstige date. Daarna is een nieuwe aanbetaling vereist.

 

Wanneer je een date tijdig annuleert en al volledig hebt voldaan, zal ik het bedrag, minus de geldende aanbetaling (25%) aan je terug betalen. Het bedrag dat ik vast houd kan uiteraard voor een volgende date als aanbetaling worden gebruikt.

ACTIES

Nu er wederom een lockdown is (voor ons de 3e dit jaar), vroegen een aantal mensen of het weer mogelijk was mijn acties aan te schaffen.

 

Bij deze staan ze dus weer online! Wil jij me deze tijd steunen en na de lockdown zelf genieten van een leuke korting? Schaf dan een van deze acties aan.

 

Alvast 1000 maal dank voor je hulp!

 

Hopelijk tot snel...

 

Heel veel liefs, Ilse

Blijf op de hoogte!

Hoor altijd als eerste mijn laatste nieuwtjes en meld je aan voor mijn nieuwsbrief