De afgelopen maanden waren een gekke tijd voor de seksindustrie (en de wereld in het algemeen).  Ik hoop dat het goed met iedereen gaat – ik weet dat het een lastige tijd is en dat velen van ons het moeilijk hebben.

Ik merk dat ik voor het eerst echt onrustig ben. Gelukkig mogen wij, als sekswerkers, ons beroep nog uitoefenen. Ik hoop dat de cijfers niet erger worden en dit dus zo blijft… Maar ik vrees ervoor.

Ik neem op dit moment minder dates aan dan gewoonlijk (dus wees er snel bij als je een afspraak wilt plannen), houd mijn sociale cirkel buiten mijn werk zo klein mogelijk en ben zeer alert op Corona-achtige klachten van mijn omgeving en mezelf. 

Ik merk ook dat er meer annuleringen zijn, omdat mensen afmelden vanwege klachten of quarantaine. (Gelukkig! Bezoek alsjeblieft geen sekswerker als je klachten hebt of in quarantaine hoort te zijn).

Intussen ben ik Corona-proof dates aan het bedenken, voor het geval dat… (Leuke ideeën zijn welkom ). 

Ook staan sinds kort mijn acties weer online. Kan of wil je nu niet daten, maar straks weer wel? Overweeg dan eens een actie aan te schaffen. Voor jou een leuke korting en voor mij een steuntje in de rug in deze gekke tijd. http://yourshotofwhiskey.nl/acties/

Het is een moeilijke tijd voor iedereen, en ik denk aan jullie allemaal.

XXX, Ilse 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *