…to spoil  your favorite sexworker!

Gun jij mij een extra cadeautje onder de kerstboom? Je zou me een ontzettend groot plezier doen als je een van mijn acties aanschaft, een (deel van) een afspraak alvast vooruit betaald, of alvast een heerlijke date met me boekt!

Geef je liever een echt cadeautje? Shop dan iets van mijn wishlist! Een giftcard kan direct in mijn mailbox .

Je kunt ook een gift doen via Paypal: https://www.Paypal.me/yourshotofwhiskeynl

Koop een actie

Shop iets van mijn wishlist

Boek een date

Ik wens iedereen die mij bezocht heeft, me via Twitter/sms/whatsapp een hart onder de riem gestoken heeft of me op een andere manier gesteund heeft hele fijne feestdagen toe en alvast een heel gelukkig 2021! Dat we maar heel veel spannende dates mogen hebben volgend jaar!

Liefs, Ilse

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *