menuclose

Waarom ik niet van recensies houd

Toen ik net begon met sekswerk, vertelden mensen me dat recensies ontzettend belangrijk waren. Als er een klant langskwam, waarvan bekend was dat hij actief was op een forum, was de hele club in rep en roer. Ook ik deed bij zo’n date net een stapje extra en deed ontzettend mijn best om in de smaak te vallen.

Soms kreeg ik achteraf van zo’n klant een berichtje, dat hij een review online had geplaatst. Zodra ik kon, was ik dan online om hem te lezen. Maar soms vroeg ik me oprecht af of de review die geplaatst was wel over mij ging. Er werden standjes besproken die ik nooit gedaan had en er zouden dingen gezegd zijn die nooit uit mijn mond zouden komen. Het leek of ik slechte erotische fictie aan het lezen was, waarin ik beslist niet de hoofdrol wilde spelen. Maar hey… complimenten waren een goed ding toch? Dit leverde uiteindelijk geld op toch?

Nou, nee… Het overgrote deel van mijn klanten bleek namelijk NIET actief op een forum. Zij kwamen af op mijn eigen advertentie, foto’s en site en hadden geen idee van het bestaan van deze reviews over mij. En de enkele klant die WEL door zo’n review een date boekte, was daarna teleurgesteld, omdat de date niet overeen kwam met het gefantaseerde verhaal van de review-schrijver.

Daarnaast is het me meer dan eens overkomen dat mensen informatie online zetten, die niet eens perse gaat over de kwaliteit van de date, maar over mij als persoon. Van discretie hebben sommige mensen alleen gehoord, als het henzelf betreft. Kun je je voorstellen dat dames persoonlijke informatie over klanten online zouden zetten op een openbaar forum? Wat bezielt sommige mannen toch?

Daarom ben ik geen fan van de bestaande review-sites. Ik heb lieverd dat je je eigen ervaring hebt… en als we het leuk hebben samen, graag nog veel meer daarna! Maar laten we het ons geheimpje houden, wat we samen allemaal doen binnen 4 muren.

Zie ik je snel voor een leuke date?

Liefs, Ilse

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Volg me op twitter
    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

    Translate »