menuclose

Waarom ik geen telefoongesprekken aanneem

Veel mensen proberen, na het lezen van een advertentie of mijn website, naar me te bellen. Vrijwel niemand krijgt me dan aan de lijn…

Ik ben er een tijdje geleden namelijk mee opgehouden mijn telefoon te beantwoorden. Sterker nog… mijn mobiel geeft niet eens meer een melding als iemand me belt, tenzij ik dat zelf even uitzet, omdat ik een specifiek telefoontje verwacht. 

Mannen bellen namelijk op de meest onmogelijke tijdstippen… Als je net staat te douchen, een afspraak hebt, net met een vriendin staat te kletsen, je handen vol boodschappen hebt enzovoorts. 

Daarnaast is niet elke omgeving even geschikt voor de gesprekken die aan mijn telefoon gevoerd worden. Ik hecht nogal aan mijn privacy en dan is een appje een stuk discreter. 

Ik ben er dus gewoon mee gestopt en ik mis het geen seconde. Ik beantwoord vragen met alle liefde via sms/whatsapp of mail. Dat gaat prima. En boeken kan via mijn boekingsformulier, die live gekoppeld is aan mijn agenda. Dus ook daar hoeven we niet telefonisch voor te overleggen. 

En een check of ik wel echt ben…? Kom op jongens… ik bouw al te lang aan mijn reputatie om dat nog nodig te laten zijn.

Zie ik je snel voor een date? Boek snel online en stuur me een appje als je vragen hebt.

Liefs, Ilse 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Volg me op twitter
    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

    Translate »